Közbeszerzés külföldön

Közbeszerzés EU -ban, külföldön

Használja ki a környező országok közbeszerzési piacában rejlő lehetőségeket

Egyedülálló szolgáltatás a piacon

A hazai piacon egyedülálló módon vállaljuk ajánlattevők külföldi közbeszerzésekben való képviseletét. Az uniós tagállamok közbeszerzései ugyanis irányelvi szinten harmonizáltak, ezért kisebb nemzeti különbségek mellett számos hasonlóság fedezhető fel a szabályozásban. 2018 óta az elektronikus közbeszerzés kötelezővé tételével már valamennyi környező ország közbeszerzési piaca elérhető a magyar vállalkozások számára is, itthonról, karosszékből. Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget Ön is!

Dokumentumok összeállítása

Ajánlattevők részére már a hirdetmények megjelenésétől segítséget nyújtunk a szükséges dokumentumok beszerzésében, az ajánlatok pályázati feltételeknek megfelelő összeállításában - különös tekintettel az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum (EEKD) kitöltésére és az elektronikusan megteendő nyilatkozatokra -, és a formai elvárásoknak való megfelelésben, vagy szükség esetén a hiánypótlás teljesítésében. Az angol mint közvetítő nyelv segítségével valamennyi európai nyelven tudunk ajánlatot adni.

Büszkén jelentjük be...

Ügyfelünk, a Navitasoft a szabályozott villamosenergia- és gázpiac egyik vezető energetikai üzleti szoftvermegoldás-szolgáltatója. A Navitasoft éves bevételének közel 80%-át a külföldi piacról szerzi, ahol szinte minden szerződést pályázati úton értékesítenek. Az elmúlt két évben a Nessumot érte az a megtiszteltetés, hogy BID menedzsmentet biztosíthatott, és hozzájárulhatott e gyorsan növekvő kkv sikeréhez.

Referenciáink

A közbeszerzési folyamatokban a dokumentumok előkészítésétől a szerződés teljesítéséig mindent megoldunk.

Ajánlatkérők

Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet
Belváros-Lipótváros Közterület-Felügyelet
Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal
Forster Központ (műemlékvédelem)
Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft.
Fadd Nagyközség Önkormányzata
Katolikus Szeretetszolgálat
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház
Szentes Város Önkormányzata

Ajánlattevők

Attraktív-Kert Kft.
Show & Game Kft.
Grontmij Canor Kft.
IP Systems Kft.
Audmax Broadcast Kft.
EasTron Kft.
Johnny van Haeften Ltd.
Carlton Hobbs LLC
Navitasoft Zrt.
INOESY S.r.l.

Kapcsolat

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Cégünk folyamatosan végez tanácsadói munkákat mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon.Vállaljuk oktatások szervezését, előzetes vitarendezés igénye esetén segítséget nyújtunk, hogy a közbeszerzés EU -ban is sikeres legyen.

Ajánlatkérőknek

Ajánlatkérőként segítünk megítélni, hogy az adott beszerzés közbeszerzés-köteles-e, és ha igen, mely eljárástípus lehet az Önök számára a legelőnyösebb.

Még több...
Oktatás

Vállaljuk egyéni vagy kiscsoportos oktatások szervezését, prezentációk tartását, kerekasztal-beszélgetések lebonyolítását.

Még több...
Elektronikus Közbeszerzési Rendszer

Ajánlatkérők és ajánlattevők számára egyaránt segítséget nyújtunk az elektronikus közbeszerzési rendszer (EKR) használatában.

Még több...