Szakértőink

Szakértőink

dr. Torma Judit – vezető szakértő, ügyvezető

Hitvallásom, hogy a közbeszerzés nem egy szükséges rossz, hanem jól alkalmazva egy biztos vonalvezető a sikeres beszerzéshez.

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 2005-ben cum laude minősítéssel, 2010-ben jogi szakvizsgát tettem. Szakmai pályafutásomat Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata Jogi Csoportjánál kezdtem 2003-ban jogi előadóként. Majd 2005-től a már Közbeszerzési Csoportnál tanácsosként folytattam. Újbuda Önkormányzatának közel 10 évig hatályban lévő közbeszerzési szabályzatának elkészítésében meghatározó szerepet kaptam. 2007-ig több mint 30 eljárás teljes körű lebonyolításában vettem részt.

2007 szeptemberétől a Synergon Informatika Nyrt. pályázati munkatársaként ajánlattevői oldalon kamatoztattam tudásomat. Évente körülbelül 30 részvételi jelentkezés illetve ajánlat elkészítéséért voltam felelős. Többek között olyan nagy közbeszerzési eljárásokban vehettem részt, mint: az elektronikus útdíjbeszedő rendszer („toll collect”, részben angol nyelven), az MTV új székházának IT beruházása, Budapest Gyógyfürdői beléptető rendszere, a BKV informatikai rendszerének támogatása outsourcing keretében (FUTÁR projekt), „TÉBA” projekt.

Az S&G Consulting Kft. alkalmazott közbeszerzési tanácsadójaként Kecskemét Megyei Jogú Város közbeszerzéseinek lebonyolítása volt a fő feladatom. Itt ismerkedhettem meg az akkor újdonságnak számító helyben központosított közbeszerzési rendszer működésével.

A Nessum megalakulása óta ügyvezetőként és közbeszerzési szakértőként működöm közre a cég tevékenységében. Klasszikus és közszolgáltatói szektorban is bonyolítok eljárásokat olyan ajánlatkérők számára, mint pl. Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, Hungarocontrol Zrt. Tapasztalattal rendelkezem európai uniós forrásból megvalósuló beszerzések lebonyolításában és részbeni projektfelügyeletében (pl. VEKOP-2.3.3.-15-2016-00012 www.rppa.hu). Ajánlattevőként a beszerzési tárgyak széles körére történő ajánlattételben támogattam már ügyfeleimet, klasszikus szolgáltatásoktól egészen a műtárgyak adásvételéig.

2007-ben közbeszerzési referens vizsgát tettem. Azóta már magam oktatom és vizsgáztatom a következő generációt. Angol nyelven is állok rendelkezésére.

Balogh Krisztina – junior munkatárs

A Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem 2012-ben. A közbeszerzéssel már diákként megismerkedtem édesanyám akkori cégében, akinek az adminisztratív feladatok elvégzésében és az eljárások előkészítésében segédkeztem.

 

Ehhez a világhoz kisebb kitérők után (20125-ben végeztem az Edutus Főiskolán turizmus-vendéglátás szakon, majd 2017-ben megkezdtem tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Egyetemen) 2017. februárjától tértem vissza. Először a Dr. Bíró Ügyvédi Irodánál helyezkedtem el, ahol a feladataim közé tartozott az eljárások előkészítése és lefolytatása, és a közbeszerzéshez kapcsolódó iratanyagok (dokumentációk, előterjesztések, hirdetmények) elkészítése és az eljárások teljes adminisztrációja is.

 

2018. februárjától vagyok a Nessum Bt. junior tanácsadója. A központosított közbeszerzés keretében verseny újranyitással megvalósított beszerzésekért önállóan felelek, a vezető szakértő munkáját pedig az eljárások előkészítésének, egyes részfeladatoknak, továbbá az adminisztrációs terheknek az átvállalásával támogatom.

 
Együttműködő partnerünk – Dr. Magyar Szabolcs Közbeszerzési szaktanácsadó
 

Külső közbeszerzési szaktanácsadónkkal felé való bizalmunk és együttműködésünk már 2014 óta töretlen. Első és azóta is közös ügyfelünk egy piacvezető közszolgáltató ajánlatkérő, akinek beszerzési folyamataiban azóta is napi szinten veszünk részt együtt, a beszerzési tervezéstől egészen a szerződések teljesítésének monitorozásáig.

A Nessum Bt. által képviselt külföldi ajánlattevők számára a német nyelvű dokumentumok fordítása együttműködő partnerünk által elérhető.

Referenciáink

Ajánlatkérők


Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet
Belváros-Lipótváros Közterület-Felügyelet
Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal
Forster Központ (műemlékvédelem)
Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft.
Fadd Nagyközség Önkormányzata
Katolikus Szeretetszolgálat

Ajánlattevők


Attraktív-Kert Kft.
Show & Game Kft.
Grontmij Canor Kft.
IP Systems Kft.
Audmax Broadcast Kft.
EasTron Kft.
Johnny van Haeften Ltd.
Carlton Hobbs LLC

Kapcsolat