Ajánlatkérőknek

Ajánlatkérő szervezetek számára

Ajánlatkérő szervezetek számára segítünk megítélni, hogy az adott beszerzés közbeszerzés-köteles-e, és ha igen, mely eljárástípus lehet az Önöknek a legelőnyösebb.

Közbeszerzés-köteles-e?

Ajánlatkérőként segítünk megítélni, hogy az adott beszerzés közbeszerzés-köteles-e, és ha igen, mely eljárástípus lehet az Önök számára a leginkább előnyös.

Amennyiben közbeszerzésre nem kötelezett

A közbeszerzésre nem kötelezett szervezetek számára teljes körű lebonyolítást vállalunk, mely magában foglalja az előminősítéstől kezdve a pályázati eljárás valamennyi feladatának ellátását egészen a szerződés megkötéséig.

Teljes folyamat menedzselése

A beszerzés előkészítésétől, akár az előzetes piacfelméréstől kezdve egészen a szerződés teljesítéséig figyelemmel kísérjük a teljes projektet, mivel hiszünk abban, hogy a közbeszerzés nem egy szükséges rossz, hanem egy teljes folyamatnak csak egy része, amelynek valódi célja a megvalósítani kívánt feladat megfelelő, szakszerű és költséghatékony megvalósítása.

Dokumentumok elkészítése

Vállaljuk a közbeszerzési törvény szerinti közbeszerzési szabályzat elkészítését, a közbeszerzési bizottság munkájának teljes körű támogatását (döntések előkészítése, jegyzőkönyvek elkészítése, stb.), az eljárás során és azt követően a kötelező hirdetmények szövegének és formájának előkészítését, hirdetmények közzétételét.

Ajánlatkérő szervezetek számára

A beszerzés előkészítésétől a szerződés teljesítéséig mindent megoldunk, segítünk meglátni a fától az erdőt

Kapcsolat

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Cégünk folyamatosan végez tanácsadói munkákat mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon.Vállaljuk oktatások szervezését, előzetes vitarendezés igénye esetén segítséget nyújtunk.

Ajánlattevőknek

A hirdetmény megjelenéstől dokumentumok, pályázati feltételek összeállításában, hiánypótlás teljesítésében, viták rendezésében.

Még több...
Oktatás

Vállaljuk egyéni vagy kiscsoportos oktatások szervezését, prezentációk tartását, kerekasztal-beszélgetések lebonyolítását.

Még több...
Elektronikus Közbeszerzési Rendszer

Ajánlatkérők és ajánlattevők számára egyaránt segítséget nyújtunk az elektronikus közbeszerzési rendszer (EKR) használatában.

Még több...